Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ


 

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείς μέσα στην ιστοσελίδα  στο ιστορικό παραγγελιών σου , προκειμένου να μας ενημερώσεις για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλεις να σε εξυπηρετήσουμε. Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης τότε συμπλήρωσε το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής που θα βρείς εδώ ή στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας στην ενότητα Πληροφορίες-Επιστροφές .

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σου αφορά σε ελάττωμα  του/των προϊόντος/ντων η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή πρέπει να γίνει με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε η οποία σας παρέδωσε την παραγγελία σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσενα.  Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων με χρέωση της εταιρείας  δεν θα γίνονται δέκτες .

 

Σε περίπτωση που ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούσαι να αποστείλεις το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας την όποια θα λάβεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού έχεις συμπληρώσει το ειδικό ηλεκτρονικό  Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείς μέσα στην ιστοσελίδα  στο ιστορικό παραγγελιών σου .

Στο ηλεκτρονικό  Έντυπο Υπαναχώρησης σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Αντικατάσταση : Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες αν το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό , είτε σου έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα γίνεται επιστροφή της αξίας των του/των προϊόντος/ντων σε τραπεζικό λογαριασμό πού θα μας υποδείξεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Πιστωτικό για μελλοντική αγορα : Με την επιστροφή του προϊόντος  σας αποστέλλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα “πιστοποιητικό δώρου” που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέψατε . Το πιστοποιητικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική σας αγορά χωρίς χρονικό περιορισμό και περισσότερες από μια φορές μέχρι εξαντλήσεως της άξιας του .

 

Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επέλεξες να πληρώσεις την παραγγελία σου, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Ι.ΤΣΑΛΙΚΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΕ
Μονεμβασίας 58, Νέα Φιλαδέλφεια
Αττικής, ΤΚ 14341

 

 

 

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.